kunststof-dakgoot

Een ruime keuze en de hoogste kwaliteit; dat is waar het ruime aanbod van PVC Voordeel voor staat! U kunt onze goten van verschillende materialen in diverse maten bestellen. Ook de kleur kunt u helemaal zelf bepalen! De grote overeenkomst tussen al onze goten is dat ze van stevig, betrouwbaar en zeer duurzaam materiaal gemaakt zijn. Ze kunnen allemaal tegen een stootje en gaan jarenlang mee. daarom is een dakgoot bestellen bij PVC Voordeel altijd een verstandige keuze!

Dakgoot PVC

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu bij het produceren van onze dakgoot van PVC. Het product is volledig recyclebaar. PVC is een hoge kwaliteit kunststof. Onze dakgoten van dit materiaal gaan wel dertig jaar lang mee! De PVC onderdelen zijn goed bestand tegen zowel kou als hitte en kan daarom zowel winters als zomers goed doorstaan. In onze webwinkel vindt u naast een dakgoot van PVC ook een geschikte Regenpijp om de goot op aan te sluiten!

Dakgoot monteren

Om er zeker van te zijn dat uw hemelwaterafvoer precies zo geplaatst wordt als u zelf wilt, kunt u eenvoudig zelf uw dakgoot monteren. Hiervoor heeft u andere eind- en hulpstukken nodig, die allemaal te vinden zijn in ons ruime assortiment. Er zijn bepaalde zaken waarmee u rekening dient te houden, zoals de maximale lengte van de goot. Deze is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Ook de hoogte van de goot is belangrijk. De positie waarin u de goot monteert, bepaalt in hoeverre het regenwater wordt opgevangen.

Wilt u precies weten wat er allemaal komt kijken bij een dakgoot monteren? Bekijk dan de handleiding van uw dakgoot waarin het plaatsen overzichtelijk wordt uitgelegd.