Wij verrichten onze dakdekker werkzaamheden en het verhelpen van daklekkage in geheel Brabant. Hierbij moet u denken aan het vervangen , onderhoud , reparatie en renovatie van dakleer daken en pannendaken. ( bitumen dakbedekking en dakpannen).

Van Iersel Dakonderhoud is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken . Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken.

Elk dak is gebaat bij inspectie en onderhoud. Gedegen onderhoud van het dak verlengt immers de levensduur ervan. Van Iersel Dakonderhoud beschouwt het dak als vijfde gevel van een gebouw, wanneer er gebreken aan het dak zijn, hoe klein ook, kan er grote gevolgschade optreden aan de rest van het gebouw. U kunt bij Van Iersel Dakonderhoud terecht voor professioneel en deskundig advies met betrekking tot de conditie van uw dak.

Door middel van een dak inspectie kan Van Iersel Dakonderhoud voor u in kaart brengen wat u de komende jaren aan dakonderhoud kunt verwachten.

We verrichten daarvoor een nulmeting van al uw daken en aan de hand daarvan kan per dakvlak een prognose gemaakt worden van de resterende levensduur.

Deze gegevens worden vastgelegd in een rapportage, waarin u ook de bijbehorende foto’s en adviezen door middel van een offerte stappenplan en een status per dakvlak vindt.