bitumen

Vroeg of laat moet het er dan toch van komen. De dakbedekking vervangen. Met een nieuwbouwhuis hoef je je hier nog niet zo druk om te maken.Wanneer je al een wat oudere woning hebt, is de dakbedekking vervangen vaak geen overbodige luxe. Bitumen is een vloeibare stof die voor komt in ruwe aardolie. Bitumen dakbedekking ( ook wel dakleer genoemd ) is vooral populair op platte daken, maar kan ook prima op schuine daken worden toegepast. Er is een grote variatie in de samenstelling van bitumen dakbedekking, wat van invloed is op de eigenschappen. In grote lijnen kan je het onderverdelen in de typen APP en SBS.

Bitumen Dakbedekking vervangen

Het is belangrijk dat het dak van je huis in goede staat verkeerd. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Laat je bitumen dakbedekking van tijd tot tijd dus controleren.Door uw bitumen dak op tijd te vervangen voorkom je een hoop gedoe. Denk bijvoorbeeld aan lastige dak lekkages. Een daklekkage kan voor veel waterschade zorgen in huis. Behalve dit zijn er ook voordelen om je bitumen dakbedekking te vervangen. Er is op wat oudere daken vaak winst te behalen op de isolatiewaarde. Doordat de nieuwe bitumen dakbedekking beter isoleert, zal het schelen in de energie kosten.

Controleren van je bitumen dakbedekking

Van Iersel dakonderhoud controleert je dak gratis op problemen, slijtage en beschadigingen. Op deze manier kom je erachter of je bitumen dakbedekking vervangen moet worden. Indien we de inspectie uitvoeren kunnen we u ook meteen een richtprijs geven voor de reparatie of het vervangen van je bitumen dakbedekking. Hiervan krijgt u een gespecificeerde offerte vrijblijvend toegestuurd.