Een daklekkage is erg vervelend en natuurlijk zit niemand hier op te wachten. De grootste oorzaak van een daklekkage is als een dak slecht of nauwelijks onderhouden is. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kunnen er onderdelen op het dak sneuvelen waardoor het regenwater een weg naar binnen kan vinden. Vooral een langdurige lekkage kan voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan rottend hout en een aangetast dakbeschot. Daarom is het belangrijk om snel te handelen bij een lekkage en de oorzaak snel te vinden en te verhelpen.

Een lekkage komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Wij streven er dan ook na om binnen 24 uur na uw melding bij u op het dak staan. Wij zullen indien mogelijk de daklekkage gelijk verhelpen.

Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om de lekkage te bezichtigen. Ook in het weekend kunt u ons bellen als u een probleem heeft met uw dak. Wij zorgen dat er snel iemand ter plekke is om de oorzaak te vinden en eventueel te verhelpen. Een daklekkage in de regio Rosmalen? We zijn snel ter plaatse om u te helpen weer zo spoedig mogelijk droog te zitten.

Wij vinden het prettig om u uitleg te geven omtrent de daklekkage zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werkzaamheden en te gebruiken materialen. Hiervan tonen wij u foto’s , zodat u een beeld van de oorzaak heeft. Lekt uw dak en weet u geen raad? Bel ons zo snel mogelijk op en wij lossen het deskundig voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in het 24/7 oplossen en repareren van uw daklekkage.